Slideshow tekst

Vaak hoor je, ik kan niets voor u doen leer er maar mee leven. Toch zijn er naast de reguliere behandelingen nog mogelijkheden die klachten wegnemen of verlichting brengen.

Bekijk onze behandelingen

Praktijk Meerdoen logo
Praktijk Meerdoen

Weer een tevreden klant

25 april 2019

Praktijk Meerdoen

Dankzij Anita ben ik in aanraking gekomen met Jin Shin Jyutsu. Een prachtige kunst om de levensenergie weer vrijelijk door mijn lichaam te laten stromen. Haar behandelingen JSJ laden mij helemaal op. Het verschil tussen voor en na de behandeling is zéér duidelijk te merken. Het is een moment van ware genot en ontspanning. Ik ben haar dankbaar voor de tips en tools om zelf ook aan JSJ te doen.tussen behandelingen door. Een echte aanrader om meer harmonie, vreugde, en liefde in je leven te ervaren.

Ingrid Marien