Slideshow tekst

Vaak hoor je, ik kan niets voor u doen leer er maar mee leven. Toch zijn er naast de reguliere behandelingen nog mogelijkheden die klachten wegnemen of verlichting brengen.

Bekijk onze behandelingen

Praktijk Meerdoen logo
Praktijk Meerdoen
Magnetiseren

Magnetiseren

Een magnetiseur werkt met energie die we opnemen vanuit het universum om te gebruiken bij de clïent zodat deze zich beter gaan voelen. Dit kan via handoplegging maar ook op afstand. We gebruiken deze energie op de plaatsen waar het lichaam het nodig heeft, en op deze manier zetten we het lichaam aan het werk om zichzelf te kunnen genezen.

Maar wat gebeurt er dan precies?
Je hebt meerdere lichamen dan alleen je fysieke lichaam. In de onzichtbare lichamen (voor de meeste mensen) zitten emoties, maar ook je kennis over zaken, je overtuigingen, verdriet, nare gebeurtenissen….noem maar op. Het is eigenlijk de blauwdruk van je leven. Je kunt je voorstellen dat er in de loop der jaren hier wel het een en ander gebeurd, en wat een energie blokkades dit kan opleveren.

Blokkades zijn problemen die zich bij een mens kunnen voordoen en waar men op dat ogenblik geen raad mee weet.
Aangezien men vaak niet weet hoe dit aan te pakken, wordt het probleem weggestopt. Je trekt op deze manier een muur op waarachter je je verstopt. Wanneer een blokkade langer aanhoudt, zet zich dat op een gegeven moment vast in het energieveld van de aura, met als gevolg dat men ziek wordt . Dit kan zich zowel uiten in lichamelijke pijn klachten en/of psychische klachten. Pijn of ziek worden is iets van: “Help, er valt iets los te laten”. Dit is waar ik je bij kan helpen. Samen gaan we jouw energie schoonmaken en weer aanvullen met zuivere helende energie, zodat je weer kan herstellen op een natuurlijke manier. Het klinkt simpel, maar het is een heel proces. Het voelen en zien van blokkades kan op diverse manieren gebeuren.

Ik raak je licht aan en probeer zo je blokkades op te sporen, deze plekken kunnen voor mij heet zijn of ijskoud. Tevens besteed ik aandacht aan jouw pijnplek, dit kan verlichting geven of de pijn verdwijnt. Soms ervaar je een kriebelig gevoel op een plek waar ik behandel. Ik zelf ervaar het als het weer laten stromen van de levenskracht, die er altijd al geweest is maar even vast zat. Maar ook heb ik jou meedewerking nodig, samen werken we aan een oplossing zodat je niet altijd afhankelijk van een magnetiseur hoeft te zijn. De behandeling werkt nog lekker door, ook als je later weer thuis bent.

De behnadeling wordt een aantal keren herhaald, totdat de klacht verdwijnt en je je weer goed voelt. De klacht is ook niet in één dag begonnen, dus je begrijpt dat het niet in één behandeling weg te nemen is.

Bij mijn behandeling zit je op een stoel/of massage tafel en je hoeft je niet uit te kleden. je schoenen moeten wel uit. Via de voeten controleer ik de energiebanen aan het einde van de behandeling.

Meer informatie of een afspraak maken, neem gerust contact met mij op via 06 20 34 50 99 of het contactformulier

Praktijk Meerdoen logo
Praktijk Meerdoen