Slideshow tekst

Vaak hoor je, ik kan niets voor u doen leer er maar mee leven. Toch zijn er naast de reguliere behandelingen nog mogelijkheden die klachten wegnemen of verlichting brengen.

Bekijk onze behandelingen

Praktijk Meerdoen logo
Praktijk Meerdoen
Psychometrie

Psychometrie

Wat is psychometrie?

Psychometrie of psychoscopie is de vaardigheid van het waarnemen van gevoelsinformatie aan de hand van een foto of voorwerp. De beoefenaars noemen we psychometristen of psychoscopisten. De psychometrist bekijkt of betast bijvoorbeeld een ring, horloge of foto en kan van daaruit de situatie van de cliënt voelen. Hij kan daarbij terugkijken maar deels ook vooruit kijken. Soms is er ook contact met een overledene mogelijk, of kan een overledene via een begeleider informatie doorgeven.

Hoe werkt het?

De psychometrist laat zich door zijn gevoel leiden en pakt een voorwerp of foto. Om dit te kunnen “lezen” moet de psychometrist zich goed kunnen concentreren en zich van te voren op zijn werk instellen. Hij of zij moet ontspannen zijn en ervoor zorgen dat de wil er is om indrukken op te vangen en deze door te geven.

Ieder voorwerp of foto is omgeven door energie, een aura. Een aura past zich aan de omstandigheden aan van een voorwerp. Bij levende voorwerpen, zoals mensen, dieren en planten leeft het aura ook. Het aura van objecten zoals bijvoorbeeld ringen of foto’s is door de tijd gevormd, zo’n aura kan heel sterk zijn. De psychometrist is in staat om de indrukken die aan het voorwerp kleven op te pikken en zich daarmee te ‘verbinden’. Deze verbinding wordt weer tot uiting gebracht in de opvang van een sterke emotie of krachtige gedachte, daarna wordt het in gesproken woord omgezet.

Het komt ook voor dat de psychometrist geen boodschap uit het voorwerp kan halen, dit kan verschillende oorzaken hebben. De meest voor de hand liggende oorzaak is dat de afstemming niet zuiver of ontspannen genoeg was, hierdoor blokkeert de psychometrist zich zelf.

Typen psychometrie

Psychometristen hebben allemaal hun eigen specialisaties. Verschillende typen psychometrie zijn:

Foto analyse
Hierbij gaat het om de foto’s van een persoon bij leven en overledenen.

Voorwerpen
Ook voorwerpen kunnen worden geanalyseerd

Wanneer neem je contact op met een psychometrist ?

Je kunt een foto laten lezen van jezelf , bijvoorbeeld omdat je even vast zit,  je wat dieper op jezelf  in wil gaan of omdat je gewoon nieuwsgierig bent. Wanneer ik een foto van iemand lees wil ik graag feedback ontvangen.  Ook mag je mij een foto sturen van een overleden persoon met een paar vragen erbij, deze zal ik dan proberen te beantwoorden. Dit lukt alleen als de energie van de persoon dit toelaat. Het is niet toegestaan om een foto van iemand anders bij leven te laten lezen.

Belangstelling in het laten lezen van een foto?  Neem dan contact met mij op via het contactformulier en mail een foto.  Zorg dat de ogen op de foto goed zichtbaar zijn en dat de foto helder is. Tevens graag de geboortedatum vermelden. Voor een foto lezen vraag ik € 12,50 incl. B.T.W. Het lezen van voorwerpen gebeurt op de praktijk in Lage Zwaluwe.

Naar aanleiding van het bovenstaande vragen? Bellen mag natuurlijk ook! 06 20 34 50 99

Praktijk Meerdoen logo
Praktijk Meerdoen