Slideshow tekst

Vaak hoor je, ik kan niets voor u doen leer er maar mee leven. Toch zijn er naast de reguliere behandelingen nog mogelijkheden die klachten wegnemen of verlichting brengen.

Bekijk onze behandelingen

Praktijk Meerdoen logo
Praktijk Meerdoen
Reiki behandelingen 

Reiki behandelingen 

Soms worstel je door het leven heen, je weet het even niet meer. Je leven liep op rolletjes maar plots gebeurt er iets ingrijpends en kom je in een neerwaartse spiraal. Je lichaam en/of je geest werkt niet meer zoals voorheen. Dit kan veroorzaakt zijn door het verlies van een geliefd iemand, een echtscheiding of het verliezen van je baan of bedrijf. Op dat moment slaat de crisis toe en komen je zorgen en pijnen naar boven.

Waarom Reiki?

Reiki geeft verlichting bij klachten zoals lichamelijke of mentaal ongemak. Het versterkt het immuunsysteem en het helpt bij trauma's, depressies en angsten of na een operatie. maar zeker ook om heerlijk te ontspannen.

Wanneer je al diverse wegen hebt bewandeld die voor jouw niet aanslaan is dit wellicht de manier. Door de behandelingen ga jij je weer beter voelen en krijgt je zelfhelend vermogen de kans om aan het werk te gaan. Je komt in balans, heerlijk toch.

De Reiki behandeling onderga je zittend of je ligt op een behandeltafel in een warme aangename ruimte met je kleding aan. Gemakkelijke kleding is wel aanbevolen voor de bevordering van ontspanning. Eventueel leg ik een deken over je heen zodat je het niet koud krijgt. Op de achtergrond is er rustgevende muziek.

Door middel van verschillende handposities wordt de universele energie door de Reiki behandelaar doorgegeven. Indien de cliënt directe aanraking niet prettig vindt houdt de behandelaar zijn handen boven het lichaam. Alle posities en of aanrakingen die cliënt niet prettig ervaart worden vermeden.

Een Reiki therapeut is geen dokter. Reiki is zeker niet bedoeld ter vervanging van de reguliere geneeskunde, maar als aanvulling op. Samen kunnen we kijken hoe we geest en lichaam weer in balans kunnen krijgen. Voor verdere info neem gerust contact met mij op via het contactformulier of bel 06 20 34 50 99. Ik neem alle tijd voor je.

Een Reiki behandeling duurt gemiddeld 1 uur.

Praktijk Meerdoen logo
Praktijk Meerdoen