Slideshow tekst

Vaak hoor je, ik kan niets voor u doen leer er maar mee leven. Toch zijn er naast de reguliere behandelingen nog mogelijkheden die klachten wegnemen of verlichting brengen.

Bekijk onze behandelingen

Praktijk Meerdoen logo
Praktijk Meerdoen
Stoelmassage

Stoelmassage

Stoelmassage is een drukpuntmassage voor de nek, schouders, rug, armen en handen. Bij stoelmassage zit je op een comfortabele stoel met de kleding aan, er komt geen massageolie aan te pas. Voordeel van deze behandeling; het maakt het laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. De stoelmassage wordt gegeven door een gecertificeerd persoon en een behandeling duurt ca. 15 tot 20 minuten.  Het zorgt voor meer ontspanning, wekt energie op en stimuleert je concentratievermogen. Het bevorderd tevens de bloedsomloop, de lymfestroom en ademhaling. De positieve effecten op de algemene gezondheid en werkprestaties worden door velen onderschreven.

Een stoelmassage kan op de praktijk worden gegeven of een ruimte op kantoor, maar ook op evenementen zoals beurzen en congressen. In het laatste geval kan het voor de beursbezoeker of congresganger zijn, maar eveneens achter de coulissen voor de dagvoorzitter, standbemanning en medewerkers van de eventorganisatie.

Praktijk Meerdoen logo
Praktijk Meerdoen