Slideshow tekst

Vaak hoor je, ik kan niets voor u doen leer er maar mee leven. Toch zijn er naast de reguliere behandelingen nog mogelijkheden die klachten wegnemen of verlichting brengen.

Bekijk onze behandelingen

Praktijk Meerdoen logo
Praktijk Meerdoen
Home tekst

Fijn dat je mijn website Praktijk Meerdoen bezoekt


Ik ben Anita Houben, kom uit een gezin met 3 kinderen waarvan ik de oudste ben. Vanaf mijn kleutertijd voel ik mij "anders" dan andere kinderen. Ik was altijd heel gevoelig voor geluiden en voelde spanningen bij mensen feilloos aan. Ook kon ik dingen horen, ruiken, voelen en zien waardoor ik wist dat er iets stond te gebeuren.
Later kreeg ik in dromen gebeurtenissen door, die een aantal dagen later waarheid werden. Rond mijn 20ste  heb ik veel ervaringen voor mijzelf gehouden, aangezien ik de veronderstelling had dat de mensen om mij heen mij voor gek zouden verklaren. Ik kon er met niemand over praten, iets dat heel lastig is.

Nu weten de mensen wie ik ben en wat ik met deze gave kan doen. Het is in mijn ogen een geschenk en ben heel blij deze gave heb mogen krijgen. Blijkbaar heb ik deze gave van mijn overgrootmoeder van  vaders kant. Het maakt mij de mens die ik wil en mag zijn. Het is soms heel handig om vooraf dingen te weten, maar soms is het ook lastig.

Voel jij je ook vaak niet gehoord, of zou je het prettig vinden dat iemand de tijd voor je neemt, die tijd neem ik voor iedereen. Kinderen komen graag en voelen zich prettig, en niemand is zo eerlijk als een kind. Aarzel je nog steeds, dat is niet nodig, kom gerust mijn deur staat voor je open.

Herken jij de volgende symptomen of heb je vage klachten waarvan je denkt dat er niets aan gedaan kan worden

  • Altijd pijn
  • Extreme vermoeidheid
  • Migraine
  • Rugpijn
  • Verdriet
  • Emoties
  • Burn-out
  • Stress

Er zijn natuurlijk nog meer klachten die niet genoemd zijn. Vaak hoor je, "ik kan niets voor u doen en leer er maar mee leven". Toch zijn er naast de reguliere behandelingen nog mogelijkheden die klachten wegnemen of verlichting brengen.

Wil je weten of ik ook iets voor jouw kan betekenen, neem dan gerust contact met mij op via telefoonnummer 06 20 34 50 99 of het contactformulier

Praktijk Meerdoen logo
Praktijk Meerdoen